de formule

Onze beproefde formule is schitterend in zijn eenvoud: de organisator (particulier, vereniging, bedrijf, …) zorgt voor een gezellige ruimte met een beamer en een projectiescherm en wij zorgen voor de rest.

Concreet betekent dit dat JazzInzicht zorgt voor de verteller, de muzikanten en de geluidsinstallatie. Dan is het enkel nog aan de organisator om de jazzliefhebbers uit te nodigen en we zijn vertrokken!

Verteller Geert Declercq neemt de aanwezigen mee op een verrassende tocht doorheen ‘the Great Jazz Reef’ en samen verkennen we ‘the Origin of Jassies’. Kippenvel, wenkbrauwgefrons en ‘ik herken dat’-momenten gegarandeerd.

P1130028

De mix van verhalen, beelden en live muziek (door het Filip Verneert Trio: Filip Verneert, Marie-Anne Standaert & Filip Deprez) is perfect om ondergedompeld te worden in de geschiedenis van jazz. Door de bomen het bos leren zien, op een boeiende en toegankelijke manier.

IMGP9135.JPG          IMGP9124.JPG          IMGP9143.JPG

Na afloop is er de mogelijkheid om – voor wie gebeten is door het jazzvirus – te grasduinen in een fijne selectie jazz-cd’s en is er een naslagwerk beschikbaar.